MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak białka zaczną się robić jasne i gęste, zacznij stopniowo...
fot. Katarzyna Puczyńska

Obłędna beza Pavlova z rabarbarem. Słodki prezent na nie tylko na Dzień Matki. Oto przepis na bezę, która smakuje jak z najdroższej cukierni

Beza Pavlova z rabarbarem. Krok 2

Jak białka zaczną się robić jasne i gęste, zacznij stopniowo wsypywać cukier. Ubijaj 15 minut. Dodaj wanilię, sok z cytryny i mąkę ziemniaczaną, ubijaj jeszcze dwie minuty.

Zobacz również

Zniszczona kostka, niedziałająca fontanna. Jeździli busem po parku "jak po folwarku"

Zniszczona kostka, niedziałająca fontanna. Jeździli busem po parku "jak po folwarku"

Noc Kupały w Koźminku. ZDJĘCIA

Noc Kupały w Koźminku. ZDJĘCIA

Polecamy

Najprostszy sos malinowy. Wystarczą 4 składniki, a smakuje obłędnie

HIT DNIA
Najprostszy sos malinowy. Wystarczą 4 składniki, a smakuje obłędnie

Herbata parzona… na słońcu? Czy sun tea jest bezpieczna dla zdrowia?

Herbata parzona… na słońcu? Czy sun tea jest bezpieczna dla zdrowia?

Pożywna i pyszna szakszuka z resztek. Szybkie danie z tego, co jest w lodówce

Pożywna i pyszna szakszuka z resztek. Szybkie danie z tego, co jest w lodówce