MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Posmaruj skrzydełka marynatą, przełóż do miski i schowaj do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Soczyste skrzydełka z grilla. Wszyscy się nimi zajadają. Przepis na skrzydełka w miodowo-musztardowej marynacie

Skrzydełka w miodowo-musztardowej marynacie. Krok 4

Posmaruj skrzydełka marynatą, przełóż do miski i schowaj do lodówki. Mięso powinno być marynowane kilka godzin, nawet przez całą noc. Resztę marynaty zachowaj.

Zobacz również

MediaMarkt wkracza do Rumi – nie przegap wielkiego otwarcia pełnego niespodzianek!
Materiał informacyjny

NOWE
MediaMarkt wkracza do Rumi – nie przegap wielkiego otwarcia pełnego niespodzianek!

Bezpieczne podróże autokarami - kontrole przed wakacyjnym wyjazdem

NOWE
Bezpieczne podróże autokarami - kontrole przed wakacyjnym wyjazdem

Polecamy

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

Dżem z tego zapomnianego owocu to hit w moim domu. Smakuje fantastycznie

To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

HIT DNIA
To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami

Ten egzotyczny dodatek zastąpi sól i maggie. Od 2,5 tys. lat zachwyca smakiem umami