MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W kuchni polskiej wątróbki najczęściej doprawiane są...
fot. 123rf.com/lapis2380/zdjęcie ilustracyjne

Wątróbka z cebulą. Poznaj przepis na soczyste danie pasujące jako obiad lub ciepła kolacja. Sekret smaku tkwi w dodaniu jednego owocu

Majeranek

W kuchni polskiej wątróbki najczęściej doprawiane są majerankiem, który poprawia ich strawność.

Zobacz również

Sebastian Machowski: Nie możemy pozwalać Kingowi na łatwe punkty

Sebastian Machowski: Nie możemy pozwalać Kingowi na łatwe punkty

4. Festiwal Białej Kiełbasy w Opalenicy uważa się za otwarty!

4. Festiwal Białej Kiełbasy w Opalenicy uważa się za otwarty!

Polecamy

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód